OPTIPLY

van start-up naar scale-up

Optiply werd in 2015 opgericht door twee studenten met een eigen webshop. Ze importeerden zelf grote hoeveelheden verschillende producten uit China en hebben daarbij ervaren dat precies goed inkopen lastige en tijdrovende kan zijn. Met een achtergrond in inkoopmodellen en data science was full-time toewijding aan Optiply een logische stap.

Inmiddels groeien we al drie jaar lang met 300%, bestaat ons team uit bijna 20 collega’s verdeeld over drie verschillende kantoren waarmee we meer dan 300 webshops servicen in binnen en buitenland. Waarom mensen weglopen met ons systeem? Omdat ons inkoopalgoritme helpt om o.b.v. historische (verkoop)data te voorspellen wat je in de toekomst gaat verkopen en dat te vertalen in een slim inkoopadvies. Dit gaat veel verder dan wat een menselijke inkoper ooit kan en dat levert onze klant veel op:

  • Meer omzet door minder vaak nee te verkopen;

  • Betere cash-flow door minder geld in onnodige voorraad te investeren;

  • Minder tijdrovend inkoopproces door standaard herhaalaankopen volledig te automatiseren;

Het einde van de groei binnen de nederlandse (e-)commerce is nog lang niet in zicht, maar onze ambitie is om in 2020 verder uit te breidenin het buitenland. De data die we analyseren is immers hetzelfde en de concurrentie heel gering. Daarom zijn we hard opzoek naar verschillende commerciële functies op sales en marketing gebied. Ben jij klaar om deel uit te maken van dit succes? Reageer dan op een van de vacatures hieronder of schrijf een open brief.

Job Openings

Ook tijdens COVID-19

Sales

Account executive - DE Market
Sales
  • Amsterdam, Nederland

Product

Frontend Developer - Open to Remote
Product
  • Werken op afstand
Software Engineer - Open to Remote
Product
  • Werken op afstand
Integrations Developer
Product
  • Werken op afstand

Top locatie

van Eeghenstraat 96, Amsterdam

Optiply

Headquarters

Optiply

Portugal

Optiply

Eindhoven